Klant

Aqualex

Dienst

NextGen marketing

Website

aqualex.eu

AQUALEX ontwikkelt drinkwatersystemen en innovatieve designkranen met gefilterd gekoeld, bruisend en heet water. De drinkwatersystemen die innovatie en design verenigen, brengen smaakvol gefilterd drinkwater binnen in elk interieur.

Video's die zich richten op de systemen van Aqualex

Wide Marketing ondersteunt Aqualex in het creëren van dynamische video’s die regelmatig worden geproduceerd voor verschillende doeleinden en kanalen. Deze video’s richten zich op de producten en systemen van Aqualex, en demonstreren hun gebruik en voordelen. Door het optimaliseren van advertenties en reels gericht op het vergroten van het bereik, worden deze video’s crossmediaal ingezet om de naamsbekendheid en verkoop van Aqualex te bevorderen.

Timing was zeer belangrijk

Bij Wide Marketing begrijpen we dat timing een cruciale factor is bij het ontwikkelen van dynamische videocontent voor onze klanten, zoals Aqualex. Om ervoor te zorgen dat er efficiënt wordt gewerkt tijdens het opnameproces, stellen we nauwkeurig een callsheet en script op. Door deze aanpak kunnen we ervoor zorgen dat het gewenste resultaat snel wordt bereikt en binnen de week aan onze klanten wordt opgeleverd. Op deze manier streven we naar maximale klanttevredenheid en een vlotte samenwerking.