Klant

Citynest

Dienst

NextGen marketing

Website

citynest.be

Citynest is een bedrijf dat duurzaam vernieuwde residentiële projecten verkoopt en verhuurt. Ze richten zich op het gebruik van kwalitatieve materialen en werken samen met vertrouwde partners om hoogwaardige en betaalbare projecten te realiseren. Met een ijzersterke reputatie hebben ze elk jaar zo’n 200 gezinnen geholpen om een nieuwe thuis te vinden in één van hun stijlvolle woningen.

Bestaande en nieuwe doelgroepen bereiken

De maandelijkse video content is een reeks video’s die elke maand wordt geproduceerd om de nieuwste vernieuwingen, projecten, mensen en andere relevante informatie over Citynest te communiceren. Deze video’s worden geproduceerd door Wide Marketing in samenwerking met het interne marketingteam van Citynest en omvatten strategische planning, scripten, filmen, monteren en colorgraden. Het doel van deze video’s is om de betrokkenheid van het publiek bij Citynest te vergroten en hun positie als leider in duurzame residentiële projecten te versterken.

Timing was zeer belangrijk

Wide Marketing werkt nauw samen met Citynest om maandelijkse video content te creëren over hun nieuwste vernieuwingen, projecten, duurzaamheid,….. Naast strategisch advies, nemen wij ook het scripten, filmen, monteren en colorgraden voor onze rekening. Het doel van dit project is om Citynest te helpen bij het creëren van een sterke online aanwezigheid en het tonen van hun stijlvolle woningen, professionele omkaderingen aan een breed publiek (bestaande en nieuwe doelgroepen).