Klant

Cornelis & Partners

Dienst

NextGen marketing

Cornelis & Partners is een toonaangevend vastgoedbedrijf dat sinds 1993 actief is in de sector. Met een team van 28 enthousiaste en dynamische vastgoedadviseurs en erkende vastgoedmakelaars bieden ze professionele begeleiding bij het kopen, verkopen, huren of investeren in vastgoed. Met jarenlange ervaring en kennis van de vastgoedmarkt, zorgen ze voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen.

Vastgoed op een unieke manier in de kijker geplaatst

Bij Wide Marketing zijn we trots om samen te werken met Cornelis & Partners en te helpen bij hun Nextgen marketing strategie. Dit houdt in dat we maandelijks video content creëren over alle nieuwe ontwikkelingen, vastgoedpanden, testimonials en meer. In samenwerking met de interne marketeer van Cornelis & Partners bepalen we een strategie die past bij hun visie en doelen. Ons team voert alle fasen van het videoproces uit, van het scripten tot het filmen en monteren, om ervoor te zorgen dat de video’s van hoge kwaliteit en effectief zijn in het bereiken van het doelpubliek.

Hun merk versterkt door videocontent

Wide Marketing is verantwoordelijk voor de Nextgen marketing van Cornelis en Partners. Dit houdt in dat er maandelijks videocontent wordt gecreëerd over alle vernieuwingen, panden, testimonials en meer. Er is een samenhang met de interne marketeer van Cornelis en Partners, waarbij samen de digitale strategie van het bedrijf wordt bepaald. Wide Marketing voert elk facet van de video uit, waaronder filmen, scripten, montage en meer.

Het doel van Nextgen Marketing is om meer huizen te verkopen, nieuwe doelgroepen aan te trekken en bestaande doelgroepen te informeren. Door regelmatig nieuwe video’s te publiceren, blijft Cornelis en Partners op de radar van potentiële klanten en wordt het merk versterkt. Bovendien helpt de videocontent bij het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een band tussen het bedrijf en de kijker.