Klant

DCT

Dienst

NextGen Marketing

Website

dct.be

DCT is een onafhankelijke verdeler van premiummerken met vestigingen in Wielsbeke, Maldegem en Mechelen. DCT biedt een breed scala aan nieuwe en jonge tweedehandswagen (van premiummerken). Met een groot aanbod aan stockwagens hoeven klanten niet te wachten op de levering van hun nieuwe auto. Bij DCT staat een persoonlijke aanpak centraal!

Marketing met een doelgerichte aanpak

Wide Marketing is al meer dan twee jaar lang een trouwe partner van DCT. Samen streven we naar het creëren van een sterke online aanwezigheid en het stimuleren van de verkoop door middel van een persoonlijke en doelgerichte aanpak, NEXTGEN MARKETING. Om dit te bereiken, bieden wij een breed scala aan diensten aan: digitale marketingstrategie, sociale media beheer, Advertenties op sociale media, foto’s en maandelijkse video’s

950459 +
Advertentie weergaves / maand
4800 +
Clicks naar de website / maand
+ 0 %
Sociale media bereik
+ 0
Organische sociale media volgers

Marketing met een doelgerichte aanpak

Maandelijkse video content is een belangrijk onderdeel van onze strategie voor DCT. Met deze video’s kunnen we de doelgroep op een visuele en interactieve manier betrekken en zo de merkbekendheid vergroten. Bovendien is video content een krachtig hulpmiddel om de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten en de verkoop te stimuleren.

Onze video’s worden cross mediaal geïmplementeerd op verschillende sociale media platforms, waaronder LinkedIn, TikTok, Facebook en Instagram. Door de video’s op meerdere platforms te delen, kunnen we een breder publiek bereiken en de betrokkenheid van de doelgroep maximaliseren.

De maandelijkse video’s variëren van ‘een dag als…’, testimonials, reels,… tot de nieuwste vernieuwingen en zijn speciaal ontworpen om de merkidentiteit van DCT te weerspiegelen en de doelgroep aan te spreken. Door deze video’s te combineren met onze digitale strategieën en advertenties op sociale media, creëren we een krachtige online aanwezigheid die de verkoop van DCT stimuleert en het bedrijf helpt te groeien.

Kortom, maandelijkse video content is een belangrijk onderdeel van onze strategie voor DCT en helpt ons om de merkbekendheid te vergroten, de betrokkenheid van de doelgroep te maximaliseren en de verkoop te stimuleren.