Klant

GWW

Dienst

NextGen Marketing

Website

gww-bouw.be

Louwers Mediagroep is een professioneel mediabedrijf dat zich richt op het creëren van hoogwaardige vakinformatie voor specifieke branches en dit communiceert via geoptimaliseerde campagnes. Het bedrijf is innovatief en biedt gespecialiseerde informatie voor verschillende sectoren, waaronder de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW) sector, die zich richt op infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken.

35 dynamische interviews

Wide Marketing heeft met succes 35 dynamische interviews gefilmd, gemonteerd en colorgrade tijdens de beurs Infratech 2023 Rotterdam. De video’s zijn onderdeel van een corporate project en bieden inzichtelijke interviews over de infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) sector. Dankzij onze professionele en deskundige aanpak, hebben we ervoor gezorgd dat deze video’s een grote impact hebben op de kijkers.

Een succesvolle uitdaging

Timing was van essentieel belang in dit project en Wide Marketing heeft deze uitdaging met succes aangepakt. In slechts twee weken tijd hebben we de 35 dynamische interviews gefilmd, gemonteerd en colorgrade tijdens de beurs Infratech 2023 Rotterdam. Ondanks de korte doorlooptijd hebben we ervoor gezorgd dat de video’s van hoge kwaliteit waren en op tijd werden afgeleverd.