Klant

Prosportsfun

Dienst

Growth marketing

Website

prosportsfun.be

ProSportsFun biedt sportavonturen voor kinderen. Met ProSwimFun worden kinderen op een speelse manier geïntroduceerd in de wereld van het zwemmen. Voor kinderen die al wat ervaring hebben, biedt ProSwimFun de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot topzwemmers. ProKidzFun organiseert themakampen voor kinderen die hun grenzen willen verleggen en meer over de wereld willen ontdekken. Tenslotte biedt ProSoccerFun voetbalkampen aan met een mix van fun, creativiteit en toptraining

Marketing met een doelgerichte aanpak

Bij Wide Marketing werken we nauw samen met Prosportsfun om hun bedrijf te laten groeien door middel van een gepersonaliseerde en doelgerichte aanpak. Om dit te realiseren bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder webdesign, website development en SEO-optimalisatie. Dit vormt de eerste fase van onze aanpak.

Daarnaast verzorgen wij ook consistent en professioneel sociaal media beheer op verschillende platforms, zoals TikTok, Instagram en Facebook. Hierbij zorgen we voor content creatie in de vorm van foto’s en video’s en voeren we gerichte advertentiecampagnes uit.

Om het plaatje compleet te maken, verzorgen we ook grafisch werk, zoals templates voor sociale media, banners, drukwerk en flyers. Op deze manier zorgen we voor een totaaloplossing op maat voor Prosportsfun.

240 k+
Advertentie weergaves / maand
4800 +
Clicks naar de website / maand
+ 0 %
Sociale media bereik
+ 0 %
Meer website bezoekers

Het belang van een goede digitale strategie?

Dankzij onze digitale strategieën en gerichte advertenties kunnen we Prosportsfun helpen om zijn doelgroep te bereiken en te betrekken via verschillende kanalen, waaronder sociale media zoals Facebook, Instagram en TikTok. Door crossmediale campagnes en boeiende content te creëren, zorgen we voor een interactieve en visuele ervaring voor de doelgroep, wat leidt tot meer merkbekendheid, verhoogde betrokkenheid en uiteindelijk een toename van de verkoop.