Klant

VMT

Dienst

Growth marketing

Website

mtbv.be

VMT is uw expert in elektriciteit, sanitair en hernieuwbare energie en bereidt uw woning voor op de toekomst. Bij VMT kunt u terecht voor werken aan uw sanitair, verwarming, ventilatie en hernieuwbare energie. VMT BV staat in voor het technische deel van uw projecten en kan alle technieken uitvoeren.

Marketing met een doelgerichte aanpak

Wide Marketing biedt VMT een gepersonaliseerde en doelgerichte aanpak om te groeien in de digitale wereld. Wij creëren de website en optimaliseren de SEO-ranking om de online aanwezigheid te vergroten.

Op sociale media platforms zoals LinkedIn, Instagram en Facebook beheren wij de accounts, creëren we inhoud in de vorm van foto’s en bieden we grafische ontwerpen voor templates.

Door middel van gerichte advertenties en een doordachte digitale strategie zorgen wij voor meer merkbekendheid en verhoogde betrokkenheid bij de doelgroep, wat uiteindelijk zal leiden tot meer verkoop voor VMT.

240 k+
Advertentie weergaves / maand
4800 +
Clicks naar de website / maand
+ 0 %
Sociale media bereik
+ 0 %
Meer website bezoekers

Wij bereiken de juiste doelgroepen

De doelgroepen die belangrijk is voor VMT zijn de professionele markten (bouwpromotoren,…) en particulieren. Wide Marketing richt zich op deze doelgroepen door middel van gerichte advertenties en digitale strategieën die specifiek zijn ontworpen om hun behoeften en wensen aan te spreken. Door de online aanwezigheid van VMT te vergroten en de betrokkenheid van deze doelgroepen te verhogen, kunnen zij uiteindelijk meer verkoop realiseren.