fbpx

-diensten-

fotografie

Enerzijds zijn we beschikbaar om uw event vast te leggen. De perfecte sfeerfoto’s, professioneel vastgelegd op camera. Op zoek naar professionele fotograferen voor uw event, zowel overdag als ’s avonds of ’s nachts, laat het ons dan weten! Daarnaast is het evengoed mogelijk om een fotoshoot vast te leggen. Dit voor verschillende locaties, bij u met onze green screen of in onze eigen green screen studio.

Anderzijds zijn wij ook geprofessionaliseerd in productfotografie. Dit met verschillende achtergronden; een puur witte achtergrond tot een naar wensen ontwikkelde template. Wij zijn in de mogelijkheid om u product in 360 graden vast te leggen.

Fotografie

Record your story

U kunt voor alles omtrent fotografie bij ons terecht. Op eender welke locatie en eender welke doelstelling. Dit voor zowel personen, als voor uw producten. Leg uw herinneringen, promomateriaal en producten vast op een professionele manier met Wide Marketing.

Portfolio

Productfotografie

studiobox

Door middel van onze grote studiobox is het mogelijk uw product op een digitale wijze voor te stellen. Ook kunnen de productfoto's gebruikt worden in folders! De studiobox biedt tal van mogelijkheden om uw product uniek in de kijker te stellen!

Achtergrond

Zwart, wit, groen of een ander kleur van achtergrond? Geen probleem alles is mogelijk. Ook kunnen verschillende designs aan de achtergrond toegevoegd worden.

360 Graden

Door onze nieuwste toepassing is het mogelijk producten 360 graden voor te stellen. Dit kan in een video verwerkt worden. Ook kan dit geïntegreerd worden in de website met een hover optie!

Belichting

Door onze studiolampen kunnen we verschillende lichtinvallen benutten. Dit kan gebruikt worden op foto als ook in speciale effecten die verwerkt worden in een video!

Portfolio