fbpx

Over ons

TEAM Behind Wide Marketing

WESLEY VERCAMST

Zaakvoerder & Marketeer

Vercamst Wesley, 22 jaar en actief ondernemer en marketeer binnen de organisatie Wide Marketing. Door mijn interesse in de digitale evoluties volgde ik de studies Digital Entrepreneur (Howest), gecombineerd met verschillende buitenlandse opleidingen. Daarnaast is ons doel bedrijven / organisaties te helpen doorheen de snelle digitale evolutie. Dit met inbreng van onze verschillende diensten (one stop shop).

 

Mathias Vandenborre

Zaakvoerder & Videograaf

Vandenborre Mathias, 21 jaar en gepassioneerd door het maken van content. Sociale media, bedrijfsproducties, documentaires, het maakt allemaal niet uit! Al vanaf jonge leeftijd ben ik actief bezig met drones en camera’s.  Nu zet ik mijn passie in om bedrijven en organisaties te helpen met hun digitale uitstraling.

What we do!

Nog even wachten op de visuele voorstelling van Wide Marketing! De videografische content komt snel online.

Uit een gemeenschappelijke passie voor digitale marketing kwam Wide Marketing voort. We voorzien B2B digitale marketing content en begeleiden deze in hun traject naar het concept toe. Hierdoor gaan we als one stop shop in digitale marketing te werk. We voorzien kwaliteitvolle content: video’s, websites, logo’s, enzovoort. Dit aan een eerlijke prijs met een open communicatie. Wij dragen creativiteit, vertrouwen en stiptheid hoog in het vaandel.

We willen meer en meer bedrijven helpen in het ontwikkelen van hun digitale marketing. Dit steeds kwaliteitsvol met innoverende technieken en materialen. Allereerst willen we zoveel mogelijk bedrijven in Vlaanderen ondersteunen. Als ambitieus team kijken we ook verder en gaan we naar opdrachten van Vlaamse bedrijven in het buitenland, maar willen we onszelf ook zo opwerken om opdrachten van buitenlandse bedrijven te verwerken. Door onze jonge en startende geest zijn we niet te snel tevreden en willen we onszelf en het werk van onze klanten blijven optimaliseren.

Mathias en Wesley deelden de passie voor digitale marketing. Ze sloegen dan ook de handen in elkaar en gingen als student-ondernemers aan de slag met Wide Marketing. Startend met videografie, is het bedrijf ondertussen uitgebloeid tot een one stop shop. Hier kun je voor alles terecht dat in verband staat met digitale marketing.

Our clients

@work