fbpx

- diensten-

Sociale media

Waarom sociale media? Welke kanalen?

Tegenwoordig kun je niet zonder digitale aanwezigheid, maar simpele sociale media posts volstaan vaak niet meer. Aan de hand van videografie, reels en Facebook watch vergroot je je bereik en volgers. Wij zijn hier reeds experten in en onderhouden zo voor verschillende bedrijven hun sociale media. Weet je niet welke kanalen voor u belangrijk zijn en hoe je aan de geschikte content komt? Neem dan zeker contact met ons op en wij onderzoeken en voorzien alles voor u!

How we work

Doelgroepbepaling

Wie is uw klant precies of wie wil u allemaal bereiken. Wie maken verschillende persona’s op die een bepaalde groep moeten vertegenwoordigen. Daarna kunnen we starten met het onderzoeken hoe we deze persona’s gaan bereiken, welke content moet hier voor worden voorzien?

Content

Nu we weten hoe, en op welke manier we de verschillende persona’s moeten bereiken, gaan we de juiste content gaan voorzien. Dit door bijvoorbeeld maandelijkse pakketten, waarbij we content komen opnemen.

Rapporteren

We rapporteren onze resultaten aan de hand van statistieken. We geven het succes van de campagne en het beheer aan u mee. Zo blijft u op de hoogte van de effectiviteit.

Support

Wilt u hulp bij het beheer van uw sociale media, wilt u deze kanalen boosten? Laat ons dan zeker iets weten!

Bezoek onze sociale media kanalen!

Laatste Realisaties