fbpx

-diensten-

videografie

Bedrijfsfilms

Stel je bedrijf voor aan de buitenwereld via een bedrijfsfilm. Dit is een video van 30 seconden tot max. 3 minuten. In een korte tijd wordt getoond wat uw bedrijf doet en wat het bedrijf kan betekenen voor de kijker. Het is vaak een eerste kennismaking met een bedrijf. Er wordt belangstelling gewekt bij eventueel toekomstige klanten. Je kunt de film online gebruiken, maar ook offline bij presentaties, op beurzen of in wachtkamers. 

After movies / Compilatievideo's

Dit is een geschikte vorm van video voor bedrijven of organisaties die evenementen organiseren zoals bijvoorbeeld prijsuitreikingen, open dagen, bedrijfsfeesten/borrels, wedstrijden of beurzen. In een after movie worden sfeerbeelden getoond van een bepaalde gebeurtenis. Eventueel is het mogelijk om bezoekers of mensen uit het bestuur te interviewen. Hierdoor komt er meer inhoud in de video. De opnames kunnen ook voor een volgende editie weer worden gebruikt voor promotie.

Videotestimonials

Mond- tot-mondreclame is de beste reclame. Het bereik hiervan is erg klein. Door middel van een testimonialvideo vertellen jouw klanten hun ervaringen. Deze video’s kunnen worden gedeeld tijdens verkoopgesprekken, beurzen, showrooms of natuurlijk online!

Instructievideo's

Een handeling uitleggen of kennis delen aan een klant of medewerker is vaak repeterend, waardoor het veel tijd kost. Een instructievideo kan een oplossing bieden. Wanneer je één keer op film vastlegt hoe een bepaalde handeling gaat of hoe iets werkt, kun je daarna deze video oneindig vaak delen met medewerkers of klanten.

Achterdeschermenvideo's

Met deze soort video geef je een kijkje in de keuken van je bedrijf. Je laat zien hoe een proces er ‘achter de schermen’ aan toe gaat. Voor productiebedrijven is dit een zeer interessante vorm; je kunt op deze manier potentiële klanten al een inkijkje geven in je productieproces. De kijkers krijgen op een visuele manier te zien hoe de werkwijze is. 

Commercials/ promotievideo's

Diensten, evenementen of producten worden in deze korte video’s getoond. Vaak gebeurt dit met een vleugje humor of op een opvallende manier. Aan een commercial zit regelmatig een actie gekoppeld. Dit kan een directe of indirecte actie zijn.