fbpx

-Diensten-

Webdesign

Webdesign

Digitaal zichtbaar zijn is enorm belangrijk voor uw bedrijf! Dit doen we aan de hand van een uitgebouwde website of webshop. Hierbij brengen we uw huisstijl en visie in een dynamisch plaatje.  Deze professionele website of webshop zal zorgen voor een grotere respons en terugkerende bezoekers.

Responsive Webdesign

1 website of webshop is maar nodig! Dankzij onze nieuwe technologie is het mogelijk deze website of webshop compatibel te maken voor smartphone, tablet en pc.

Logo Design

Door onze logo designer is het mogelijk om  op een creatieve manier uw bedrijf voor te stellen. Dit kan in alle kleuren en vormen naar keuze! Dit wordt dynamisch in de website of webshop geplaatst.

Webshop

Webshops zijn de nieuwe hype! Hierbij is het mogelijk al uw producten digitaal voor te stellen en te verkopen. Dit proces kan volledig geautomatiseerd worden. Ook zijn de mogelijkheden oneindig, zo kan stockbeheer, facturatie systeem en veel meer toegevoegd worden.

Search Engine Optimalisation

Het is belangrijk dat potentiële klanten snel uw website of webshop terugvinden. Dit kan door SEO of search engine optimalisation. Hierbij zorgen wij dat uw website snel te vinden is en bieden wij de mogelijkheid om te zien wie uw website allemaal bezoekt. Dit wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Sociale Media

Sociale media heeft meer aandacht dan ooit! Dit van jong tot oud. Daarom creëren we samen een optimale content! De gekozen stijl zal in samenhang zijn met het logo, website en webshop. De mogelijkheden zijn oneindig!