fbpx

-Diensten-

Webdesign

Webdesign

Digitaal zichtbaar zijn is enorm belangrijk voor uw bedrijf! Dit doen we aan de hand van een uitgebouwde website of webshop. Hierbij brengen we uw huisstijl en visie in een dynamisch plaatje. Deze professionele website of webshop zal zorgen voor een grotere respons en terugkerende bezoekers. Dit volledig in uw stijl en naar uw smaak. Daarna wordt het proces opgevolgd door analyseren en optimaliseren.

Grafisch Ontwerp
Alles is mogelijk. Samen kijken om voor u de correcte huisstijl te vinden of de reeds bestaande huisstijl juist weer te geven op de nieuwe website. Bij branding kunnen we jou al begeleiden vanaf het begin van jouw onderneming: ontwerpen van het logo, opzetten huisstijl, …
Performance & Analytics
Na het opbouwen van het website niet voorbij. Met plezier onderhouden wij uw website en zorgen we voor het meest optimale resultaat. Zo gaan we aan de hand van analyses op zoek naar welke pagina’s en onderdelen nog geoptimaliseerd kunnen worden. We kijken hoeveel bezoekers uw website genereert, waar uw bezoekers vandaan komen en onderzoeken onder andere de bounce rate en dergelijke meer.
Mailing
Wij zijn in de mogelijk om tot 500 e-mailadressen aan te maken en te beheren in naam van uw organisatie en bedrijf. Back-ups worden ook volledig bijgehouden door ons en zijn te allen tijde beschikbaar.
Mailingcampagne
Wil je een professionele marketingcampagne opzetten via mail? Wij kunnen tot 500 e-mailadressen voor u beheren en deze marketingcampagne uitvoeren. Dit in een professioneel opgestelde mail, waarvoor wij ook de content voor u kunnen voorzien.
Previous
Next

Laatste Realisaties